Dameure - et godt smykke

Alle kvinder elsker et godt smykketilbehør. Nogle foretrækker ringe og armbånd eller halskæder og øreringe. Dameure er et flot og populært smykke, der vil pynte på alle kvinder. Dameure er dekorative, attraktive og praktiske – alt samlet i et. Et dameur er en forlængelse af din personlighed.

De kan forklare dine hobbyer og interesser med blot et hurtigt blik. Smykker, herunder ure, udtrykker en stor del af din personlighed. Netop derfor bør du gå med moderne dameure og signalere at du er en stilbevidst kvinde.

Uanset din smag, findes der et dameur til dig. Hvis du foretrækker den klassiske stil, kan du vælge at se efter noget i guld eller sølvfarve med perler og metalrem, som i sit design ligner et armbånd. Hvis du vil føle dig mere sporty, kan du kigge efter noget med en oplyst LED-skive og gummirem – et ur, der er vandtæt, hvilket de som oftest er.

Bliv trendy med et dameur

Hvis du vil have et mere trendy look, findes dameure i mange lyse farver, designs, størrelser og remme. I øjeblikket ser det mest fashionable ud til at være et diamantur med lyse farver i urskiven og remmen. Et dagligdags dameur kan være i mellemstørrelse med guld- eller sølvmarkeringer og læderrem samt en manuel urskive.

Disse dameure er sjældent digitale. En anden stilart, der er blevet populær på det seneste, er klassiske ure, og de er svære at finde. Vil man købe et, skal man gå efter et, der er i god stand med en smule patina, alt efter alderen.

Alle bevægelige dele bør virke, og alt pynt, diamanter, perler eller lignende, skal være intakte. Prisen på de forskellige stilarter varierer alt efter design, stil, materiale og mærke.

Der findes dameure med mange forskellige egenskaber. Nogle kan vise sekunder, såvel som dato. Andre har stopure, barometrisk tryk, temperaturer og alarmer. dameure findes i mange forskellige stilarter og farver. Her er nogle af mine favoritter, i forskellige stilarter og priser. Måske vil nogle af disse være noget for dig.

Billige dameure

Nutidens dameure

Markedet for dameure er i dag oversvømmet med stilarter og modeller, der kan få enhver ur-entusiast til at skælve af fryd. Der introduceres nye designs hvert år, og det er svært for en hvilken som helst succesrig dame at nøjes med bare et par enkelte ure.

For at opbygge en basis-kollektion, har du brug for mindst ét ur inden for følgende klassifikationer: sportsure, ure til kjoler samt smykkeure.

Der findes naturligvis mærker, der har alle den slags ure, men det vil være mest imponerende, hvis man vælger blandt forskellige urmærker.

Sportsure

Sportsure er et ’must’ til den aktive, moderne dame. Uanset om du klatrer, dykker, løber eller blot går til Pilates, ville det være en god idé at have et ur, der er vandtæt, og som har andre vigtige egenskaber – så som et stopur eller en alarm.

Sportsure er som regel lavet af solide materialer, så som stål, titanium, gummi og læder. Sportsure til dame har tyndere remme end mændenes ure, og de er væsentligt mindre. Hvis du kan lide pastelfarver, så husk at disse nuancer står bedst til lys hud. Har man en mørkere hud, passer remme og skiver i neutrale eller meget lyse farver bedre.

Ure til kjoler

Dernæst har vi ure til kjoler. Disse bør være en del af alle dame garderobe. Ure til kjoler plejede at være tynde i klassisk design i guld eller hvidguld med en elegant lænke eller en udsøgt læderrem, men standarderne i dag er mere afslappede.

Så længe dit dameur ikke har utjekkede markeringer, velcro, gummiremme eller dele i overstørrelse, vil de fleste ure kunne klare skiftet fra formelle lejligheder til dagligdags brug.